2015 var et stille år

nye ting sker i 2016

Hej der ude.

2015 har været et stille år fra vores side. Det ved vi godt og det undskylder vi. Der har været mange andre projekter der til gengæld er blevet skudt i gang, som for eksempel hvis du er burgerelsker så har du nok set Burgerimperiet. Dertil kommer så også det faktum at skaberen af Rebeliq har fået fast arbejde, hvilket har taget meget af hans tid, så der har ikke været tid til den helt store udvikling. Men det laver vi om på i 2016.

I webshoppen…

I 2016 kommer der et hav af nye plakater, alle af samme høje kvalitet som dem vi har i dag. Vi får fikset vores betalingsgate, så det hele kommer til at køre 100% optimalt. Det er det der sker her på siden, men det er ikke alt.

De sociale medier…

På de sociale medier vil du kunne følge med i hele dette reboost af Rebeliq. Alt fra små film og billeder af trykprocessen af nye plakater og historier om de forskellige kunstnere, præsentationer af nye kunstnere, og så selvfølgelig en masse konkurrencer hvor du kan vinder Rebeliq produkter.

Men meget mere om alt det i 2016. Indtil da roder vi lige lidt i maskinrummet og gør klar til at vi kan tage de helt store skridt til næste år. Så følg med her på bloggen for nyheder og updates og sørg for at du også følger os både på Instagram og Facebook så du ikke går glip af god tilbud, konkurrencer og meget andet.

Forsat rigtig god weekend der ude, og god jul. Vi skrives ved igen på den anden side af nytår.

  , ,


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *