FAQ


Spørgsmål før købet

Alle bestillinger der er modtaget før kl 16 på hverdage, vil blive sendt afsted samme dag. Bestillinger efter klokken 16 vil blive sendt den følgende hverdag. Bestillinger lavet i weekenden vil blive sendt den følgende mandag.

Vi sender alle bestillinger med a-post hos PostDanmark, så du kan forvente at have pakken i hånende inden for 2-3 hverdage.

Rebeliq designer og trykker alle motiver i hånden. Alle motiver bliver trykt i hånden, hvilket er yderst tidskrævende, men giver et meget smukkere og mere unikt resultat. Vi er interesseret i at vores kunder føler at de får et unikt produkt, som de ikke også finder hos naboen. Så derfor trykker vi alle vores produkter i en meget begrænset oplag.

Sidder du ikke lige i Danmark, så skal du ikke frygte. Vi kan sagtens sende dig en bestilling. Der vil dog komme en ekstra omkostning ved det. Du kan regne ud hvor meget det vil være ved at benytte den fragt-lommeregner du finder i din kurv.

Det kan du tro der er. Alle bestillinger med en dansk modtageradresse får gratis fragt, uafhængigt af ordrens størrelse.

Nope. Det er der ikke. Ingen ekstra kortgebyr eller noget. Der kan dog godt komme en ekstra omkostning ved internationale bestillinger, men det fremgår tydeligt af bestillingen.

Rebeliq tager imod betaling igennem Paypal, for at tilbyde så mange forskelige betalingskort som muligt. Betalinger igennem Paypal sikre og beskytter både køber og sælger lige fair. Samtidig er Paypal en af de sikreste betalingsplatforme på markedet idag, og lige til at går til, lige meget hvilket kort du har ved hånden. Hvis du dog stadig synes det hele er lidt mærkligt så skal du være velkommen til at sende os en mail på contact@rebeliq.dk, så finder vi en anden løsning.

Hvis it produkt er udsolgt, så er du beklageligvis forsent på den. Når et produkt er udsolgt så kommer der ikke flere. Et produkt somer udsolgt vil ikke blive gentrykt, for så falder værdien hos de kunder som nåede at få et eksemplar. Hvis du vil være sikker på ikke at misse et fantastisk nyt produkt en anden gang, så er du meget velkommen til at skrive dig op til vores nyhedsbrev. Når du er skrevet op vil du modtage et nyhedsbrev en gang imellem, når der sker noget nyt. Vi lover dig, ingen spam, overhovedet ingen spam. Det handler om os. Og vi sælger ikke dine kontaktinformationer til tredjepart.Spørgsmål efter køb

Hvis du imod vores forventninger vil returnere et køb, så er det ret let. Inden du sender varen retur, så send os lige en mail, så vi kan koordinere det hele, og ikke mindst for at vi kan finde ud af hvorfor du ønkser at returnere varen. Returadressen er:

Rebeliq c/o DESIGNafd.
Åboulevard 36 st. tv.
2200 København N

Hvis du returnerer inden for 14 dage efter købet så får du pengene tilbage. Er det efter 14 får du et gavekort til Rebeliq webshoppen på det fulde beløb for produktet.

Er din bestilling gået i stykker når du modtgerne den, så send os en mail med billeder af det der er gået i stykker, og så tager vi den der fra.

Oppe i højre hjørne af webshoppen finder du et link “Følg din ordre”. Derfra in taster du fit Ordre ID og din email adresse, og så får du en oversight af hvor langt din bestilling er kommet.

Vær venlig at få styr på din hund :) Men det er desværre ikke noget vi rigtig kan gøre noget ved. Men send os en mail, og så kan vi nok godt find ud af et eller andet :)

Hvis du ikke had modtaget din bestilling in den for en uge så skriv til os, så skal vi nom find ud af hvad der er sket, og find en løsning.


Vi bruger cookies til at forbedre din oplevelse af webshoppen, og til statistik. Læs mere her
Jeg accepterer
x