Fluen på væggen

Fluen-feature-image

I torsdags var jeg ude på kontorfællesskabet soc. for at tegne en kæmpe flue på væggen ved siden af deres nye bord fra Thors Design, netop til folk med “on the fly” pladser.

Fluen_process

Det er første gang jeg har tegnet på en væg, og det var en ret interessant oplevelse. Til at starte med nåede kunden lige at tænke at det måske var lidt for ulækkert at have en kæmpe flue på væggen, men han skiftede dog hurtigt mening. Og så var det bare med at komme igang. De første streger var lidt svære, for jeg tænkte lidt at hvis jeg satte en streg lidt skævt, så havde jeg ødelagt hele væggen, men da fluen ligesom begyndte at tage form, så slappede jeg lidt mere af. Og det gjorde kun fluen bedre, det er jeg sikker på.

Fluen_full

hvis jeg self skal sige det så blev fluen faktisk ret god, og det virkede også som om kunden var meget godt tilfreds. Fluen var færdig torsdag aften, så den var klar til åbningsreceptionen dagen efter. Og der var mange positive tilkendegivelser. Så det må siges at være en succes :)

//Anders – Manden bag det hele :)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *