Om os

Screen Shot 2013-10-18 at 16.00.07

VI GØR HVED VI GØR FOR VORES KÆRLIGHED TIL AT BRUGE VORES HÆNDER

Officielt startede Rebeliq i december 2013 i København. Motivationen som ligger til grund for alt hvad der bliver lavet i Rebeliq regi og vores store forkærlighed for kunst og design. Vi vil gerne sætte forkus på det håndtrykte og unikke.

Navnet Rebeliq giver muligvis mening for nogen, men for at gøre det klart for alle er forklaringen her. Vi forsøger at lave et rebelsk oprør med det masseproducerede, mod den moderne teknologis mulighed for at lave en masse kopier uden personlighed. Derfor har vi fokus på små oplag med personlighed og unikke udtryk.

Vores Historie

Manden bag Rebeliq, Anders, har haft en kreativ tilgang til alt siden han var barn. Han sunde interesse for kunst og design har ført ham til ideen om Rebeliq. Ideen om at skabe unikke serigrafiask håndtrykte plakater.

Jeg er en stor fan af moderne teknologi, men jeg kan ikke holde op med at teknologien har overtaget det meste af vores hverdag. Ting der førhen var håndlavet er nu lavet på maskiner. Produkterne mister deres personlighed og deres unikke udtryk.

Håndtrykte plakater har meget mere personlighed, go man kan fornemme kærligheden for mediet, hvilket er grunden til at jeg startede Rebeliq – Din adgang til serigrafisk håndtrykte plakater.

 

Vi bruger cookies til at forbedre din oplevelse af webshoppen, og til statistik. Læs mere her
Jeg accepterer
x