Se her hvordan de seneste plakater blev til.

20140322-140227.jpg
Sidste gang vi var på tryk værkstedet, fik vi optaget hele trykprocessen på video. Og det blev rigtig fedt.

I videoen kan du følge med i hele processen bag produktionen af de plakater du ser i webhoppen. Den første blå plakat der bliver trykt i videoen, er et helt unikt enkelt tryk til vinderne af den seneste instagram konkurrence, @linidyrvig. Der blev kun lavet dette ene tryk i blå. Så hun modtager meget snart en helt unik plakat.

Efter den blå plakat blev der eksperimenteret lidt med et to-farvet tryk. Et tryk der gradiere fra rød til lilla. De blev rigtig gode, fordi der netop ikke var to af dem der blev 100% ens. Meget spændende. Helt sikkert ikke sidste gang det bliver lavet til webshoppen.

Og det sidste tryk er en sort udgave. Meget simpel. Der blev dog taget 5 plakater fra, som vil få “special treatment”. Så på disse fem tryk bliver der håndtegnet træ-tekstur ind på bagpladen, for at skabe noget ekstra dybde i designer, og for at lave en række helt unikke plakater.

De kan alle sammen ses i webshoppen meget snart. Se videoen her eller på vimeo. Stor tak til Henry the Rabbit for at lade os bruge noget af deres musik i vores lille video.

  , , ,


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *