Vi er stolte af at kunne præsentere RebeliqBench – en ny samarbejdspartner

Bench-logo_rebeliq

Det hele startede med et like på Instagram, som førte til et møde i Aarhus om hvordan vi kunne optimere et stof tryk til møbelproduktion. Det var den korte historie om hvordan projektet RebeliqBench blev til. 

Den lidt længere historie er fyldt med en masse telfonsamtaler, emails, sms’er og test tryk. Og det hele kulminerede lige i tide til forårets FindersKeepers. Lige efter planen. Det er rart at have et projekt der når at blive færdig til deadlinen. 

Som nævnt startede det hele med et like på Instagram fra @Benchtakeaseat, og han skrev at han var meget interesseret i det vi lavede, og at det måske en dag ville blive muligt, ikke kun at hænge Rebeliq kunst på væggene, men også at sidde på en ‘limited edition’ Rebeliq bænk. Og efter at have snakket sammen over telefonen, omkring forskellige ideer til motivet på de her bænke, så satte vi os for at vi skulle ramme FindersKeepers til april.

Så vi begyndte at skitsere på hvordan et motiv til en bænk kunne se ud. Vi udvalgte sammen med @Benchtakeaseat dem som vi synes kunne gøre sig godt på et tryk. Og så lavede vi nogen tryk, som kunne bruges til en bænk. Det er lidt et andet medie end det vi er vandt til at serigrafere, men med lidt øvelse kom de første fem stykker RebeliqBench stof til verden.

De blev sendt til Aarhus, hvor Jan fra @Benchtakeaseat satter stoffet sammen med noget skum og nogen ben, og så blev det hele til en en RebeliqBench.

Og nu til hvordan den første af forhåbentlig mange RebeliqBenches kom til at se ud.

IMG_3463 IMG_8666

Hvis du ser en RebeliqBench på FindersKeepers, Så skal du ikke være bange for at tage et billede af den og del den på Instagram under hashtagget #rebeliqbench. På den måde kan vi følge med i hvad i synes om skamlerne.

Der kommer en kort video af selv trykprocessen af stoffet til de her bænke, men vi arbejder stadig på at få dem klippet ordentligt sammen. Så ‘stay tuned’, den kommer meget snart.

Hvis du vil se mere fra både Rebeliq og Bench – take a seat, så er der her link til vores Instagram profiler, @rebeliq_dk og @bench_take_a_seat 

  , , , ,


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *